Беркут црни чизми Гарсинг Русија

Беркут црни чизми Гарсинг Русија

3.690 Ден.

 

  • последниот дел од превртена кожа ВЕЛОР
  • остаток од лен
  • постава од лен
  • единствена: полиуретан

 

Clear
SKU: Беркут 05119 Ц Category: Tags: ,

Product Description

Беркут црни чизми Гарсинг Русија

Беркут црни чизми Гарсинг Русија

Беркут црни чизми Гарсинг Русија – карактеристики:

  • последниот дел од превртена кожа ВЕЛОР
  • остаток од лен
  • постава од лен
  • единствена: полиуретан

 

 

ТАБЕЛА

ВЕЛ  (mm)
38 245 ± 3
39 249 ± 3
40 256 ± 3
41 263 ± 3
42 270 ± 3
43 277 ± 3
44 283± 3
45 290 ± 3
46 297 ± 3
47 304 ± 3
48 308  ± 3

 

Kompletnu ponudu čizama pogledajte ovde!

дополнителни информации

Veličina

42, 44, 46, 40, 41, 43, 45

top