Чизми црна боја Garsing SHOT
Чизми црна боја Garsing SHOT

Чизми црна боја Garsing SHOT

3.690 Ден.

 • екстериер:
  • природна кожа – хромирана
  • текстил Cordura Du Pont
 • капа чизми засилен со термопластичен материјал
 • висина: 220 mm
 • тежина: 980 грама – вел. 42
Clear
SKU: Shot 016 Category: Tags: , ,

Product Description

Чизми црна боја Garsing SHOT

Чизми црна боја Garsing SHOT

Чизми црна боја Garsing SHOT – карактеристики:

 

 • екстериер:
  • природна кожа – хромирана
  • текстил Cordura Du Pont
 • капа чизми засилен со термопластичен материјал
 • висина: 220 mm
 • тежина: 980 грама – вел. 42

 

дополнителни информации

Veličina

42, 44, 40, 41, 43, 45

top