Борбени полудлабоки чизми АЛИГАТОР Гарсинг
Борбени полудлабоки чизми АЛИГАТОР ГарсингБорбени полудлабоки чизми АЛИГАТОР Гарсинг

Борбени полудлабоки чизми АЛИГАТОР Гарсинг

5.750 Ден.

 • Екстериер: комбиниран: микрофибер, најлон ткаенина
 • Внатрешен дел: Cambrelle® или Super Royal® текстилен материјал
 • Единствена: двослоен: гума + полиуретан (± 40 ° С)
 • Капа и потпетици засилени со термопластичен материјал
 • Чизми висина 130 ± 3 мм
 • На понуда:
  • црна,
  • зелена,
  • десерт.
Clear
SKU: Гарсинг 33 Category: Tag:

Product Description

Борбени полудлабоки чизми АЛИГАТОР Гарсинг

Борбени полудлабоки чизми АЛИГАТОР Гарсинг – карактеристики:

 • Екстериер: комбиниран: микрофибер, најлон ткаенина
 • Внатрешен дел: Cambrelle® или Super Royal® текстилен материјал
 • Единствена: двослоен: гума + полиуретан (± 40 ° С)
 • Капа и потпетици засилени со термопластичен материјал
 • Чизми висина 130 ± 3 мм
 • На понуда:
  • црна,
  • зелена,
  • десерт.

Kompletnu ponudu obuće, pogledajte ovde!  

 

дополнителни информации

Veličina

42, 44, 46, 40, 41, 43, 45

top