Garsing Ranger воени кожени чизми
Garsing Ranger воени кожени чизмиGarsing Ranger воени кожени чизми

Garsing Ranger воени кожени чизми

4.150 Ден.

  • екстериер: природна хромирана кожа
  • внатрешен дел: Cambrelle / Super royal® текстилен материјал
  • висина: 220 ± 3 mm
  • тежина: 1280 грама (величина 42)
Clear
SKU: Рангер 701 Category: Tag:

Product Description

Garsing Ranger воени кожени чизми

Garsing Ranger воени кожени чизми

Garsing Ranger воени кожени чизми – карактеристики:

 

  • екстериер: природна хромирана кожа
  • внатрешен дел: Cambrelle / Super royal® текстилен материјал
  • висина: 220 ± 3 mm
  • тежина: 1280 грама (величина 42)

 

 

 

дополнителни информации

Veličina

42, 44, 46, 40, 41, 43, 45, 47

top