Продажба! Red Drager Xpect 8351 спортски очила за сонце
Red Drager Xpect 8351 спортски очила за сонцеRed Drager Xpect 8351 спортски очила за сонцеRed Drager Xpect 8351 спортски очила за сонцеRed Drager Xpect 8351 спортски очила за сонцеRed Drager Xpect 8351 спортски очила за сонце

Red Drager Xpect 8351 спортски очила за сонце

2.080 Ден. 1.400 Ден.

Kaрактеристики:

 • спортски дизајн
 • сет со футрола
 • УВ заштита (CE-EN 166:2001)
 • дополнително заштитени од гребење
 • не се замаглуваат
 • поликарбонат стакло
 • ширина: 15 cm
 • должина: 12,5 cm

Kомплетна понуда

Product Description

Red Drager Xpect 8351 спортски очила за сонце

Red Drager Xpect 8351 спортски очила за сонце – карактеристики:

 • спортски дизајн
 • сет со футрола
 • УВ заштита (CE-EN 166:2001)
 • дополнително заштитени од гребење
 • не се замаглуваат
 • поликарбонат стакло
 • ширина: 15 cm
 • должина: 12,5 cm

Контактирајте со нас на Фејсбук

top