Продажба! M65 zelena
Surplus M65 vijetnamka Olive

Surplus M65 vijetnamka Olive

5.890 Ден. 3.990 Ден.

Surplus M65 Vijetnamka Olive

ВИДЕО

 • Специфичен и препознатлив дизајн
 • Капа сокриена во крагна
 • Големи и пространи џебови
 • Внатрешен слој од полиестер кој може да се вади
 • Еполети на раменици
 • Подесувачи околу зглобовите на раце
 • Состав:
  • 65% полиестер
  • 35% памук
 • Производителот: Surplus gmbh, Cologne, Germany
 • Прикажи ги целиот каталог
Clear
SKU: 20-3501-01 Category: Tags: , ,

Product Description

Surplus M65 vijetnamka Olive

Surplus M65 vijetnamka Olive

 • Специфичен и препознатлив дизајн
 • Капа сокриена во крагна
 • Големи и пространи џебови
 • Внатрешен слој од полиестер кој може да се вади
 • Еполети на раменици
 • Подесувачи околу зглобовите на раце
 • Состав:
  • 65% полиестер
  • 35% памук
 • Производителот: Surplus gmbh, Cologne, Germany
 • Прикажи ги целиот каталог

дополнителни информации

Veličina

S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL

top