Беркут црни чизми Гарсинг Русија

Видеото од овој модел е овде!

  • последниот дел од превртена кожа ВЕЛОР
  • остаток од лен
  • постава од лен
  • единствена: полиуретан

 

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

SKU: Беркут 05119 Ц Категорија Ознаки: ,

Опис

Беркут црни чизми Гарсинг Русија

Беркут црни чизми Гарсинг Русија

Беркут црни чизми Гарсинг Русија – карактеристики:

  • последниот дел од превртена кожа ВЕЛОР
  • остаток од лен
  • постава од лен
  • единствена: полиуретан

 

 

ТАБЕЛА

ВЕЛ (mm)
38245 ± 3
39249 ± 3
40256 ± 3
41263 ± 3
42270 ± 3
43277 ± 3
44283± 3
45290 ± 3
46297 ± 3
47304 ± 3
48308  ± 3

 

Kompletnu ponudu čizama pogledajte ovde!

Дополнителни информации

Veličina

, , , , , ,