Гарсинг Воени чизми ГРОМ

  • екстериер: изработени од комбинација на природна кожа “Велур”, најлон ткаенина и заштитна кожа “Матрикс”
  • поставување: Cambrelle® / Super Royal® текстилен материјал
  • капа: засилен со термопластичен материјал
  • висина: 200 мм
  • маса (број 42): 1210 грама

Цена со вклучена достава!

ЦЕЛА ПОНУДА!

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

SKU: Гром 0139 Категорија Ознаки: , ,

Опис

Гарсинг Воени чизми ГРОМ

Гарсинг Воени чизми ГРОМ

Гарсинг Воени чизми ГРОМ – карактеристики:

 

  • екстериер: изработени од комбинација на природна кожа “Велур”, најлон ткаенина и заштитна кожа “Матрикс”
  • поставување: Cambrelle® / Super Royal® текстилен материјал
  • капа: засилен со термопластичен материјал
  • висина: 200 мм
  • маса (број 42): 1210 грама

ЦЕЛА ПОНУДА!

 

 

Дополнителни информации

Veličina

, , , , ,