Олив зелени чизми АИР Гарсинг

Видеото од овој модел е овде!

Видео како изгледа моделот надвор е тука!

  • eкстериер: кожа Велур и најлон дел Оксфорд
  • внатрешен дел: Cambrelle / Super royal® текстилен материјал
  • единствена: Арави
  • висина: 215 мм

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

SKU: Гарсинг 117 О Категорија Ознаки: ,

Опис

Олив зелени чизми АИР Гарсинг

Олив зелени чизми АИР Гарсинг – карактеристики:

  • екстериер: кожа Велур и најлон дел Оксфорд
  • внатрешен дел: Cambrelle / Super royal® текстилен материјал
  • единствена: Арави
  • висина: 215 мм
ВЕЛ (mm)
38245 ± 3
39249 ± 3
40256 ± 3
41263 ± 3
42270 ± 3
43277 ± 3
44283± 3
45290 ± 3
46297 ± 3
47304 ± 3
48308  ± 3

Kompletnu ponudu čizama pogledajte ovde!

Дополнителни информации

Veličina

, , , , , , ,