Чизми црна боја Garsing SHOT

Видеото од овој модел е овде!
Видео како изгледа моделот надвор е тука!

 •  екстериер:
  • природна кожа – хромирана
  • текстил Cordura Du Pont
 • капа чизми засилен со термопластичен материјал
 • висина: 220 mm
 • тежина: 980 грама – вел. 42

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

SKU: Shot 016 Категорија Ознаки: , ,

Опис

Чизми црна боја Garsing SHOT

Чизми црна боја Garsing SHOT

Чизми црна боја Garsing SHOT – карактеристики:

 

 • екстериер:
  • природна кожа – хромирана
  • текстил Cordura Du Pont
 • капа чизми засилен со термопластичен материјал
 • висина: 220 mm
 • тежина: 980 грама – вел. 42

 

Дополнителни информации

Veličina

, , , , ,