Бибер спреј приврзок за клучеви

 • Формулација: Sabre red
 • Тежина: 16.2 ml.
 • Содржина околу 25 прскањa
 • Ефикасен домет на далечина од 3 m.
 • Вид на распрскување силен млаз: овој вид на распрскување го елиминира во значителна мерка влијанието на ветрот и е насочен директно на метата
 • Максимална сила на запирање
 • UV систем на обојување за препознавање на извршителот
 • Рок на траење: 4 год
 • Прозведен во САД, ISO 9001:2008
 • Вкупна понуда
SKU: P-CL-HC-14-BK-US Категорија Ознака:

Опис

Бибер спреј приврзок за клучеви

Бибер спреј приврзок за клучеви – карактеристики:

 • Формулација: Sabre red
 • Тежина: 16.2 ml.
 • Содржина околу 25 прскањa
 • Ефикасен домет на далечина од 3 m.
 • Вид на распрскување силен млаз: овој вид на распрскување го елиминира во значителна мерка влијанието на ветрот и е насочен директно на метата
 • Максимална сила на запирање
 • UV систем на обојување за препознавање на извршителот
 • Рок на траење: 4 год
 • Прозведен во САД, ISO 9001:2008

Види ги сите спрејови