Бибер спреј со врв на преклоп Sabre red flip top

 • Формулација: Sabre red
 • Тежина: 16.2 ml.
 • Содржина : околу 25 прскања
 • Ефикасен домет на далечина од: 4 m.
 • Вид на распрскување силен млаз во форма на гел- овој вид на распрскување го елиминира во значителна мерка влијанието на ветрот и е насочен директно на метата
 • Максимална сила на запирање
 • UV систем на обојување за препознавање на извршителот
 • Рок на траење: 4 год
 • Прозведен во САД, ISO 9001:2008
 • Вкупна понуда
SKU: F15-BUSG Категорија Ознаки: , ,

Опис

Бибер спреј со врв на преклоп Sabre red flip top

Бибер спреј со врв на преклоп Sabre red flip top – карактеристики:

 • Формулација: Sabre red
 • Тежина: 16.2 ml.
 • Содржина : околу 25 прскања
 • Ефикасен домет на далечина од: 4 m.
 • Вид на распрскување силен млаз во форма на гел- овој вид на распрскување го елиминира во значителна мерка влијанието на ветрот и е насочен директно на метата
 • Максимална сила на запирање
 • UV систем на обојување за препознавање на извршителот
 • Рок на траење: 4 год
 • Прозведен во САД, ISO 9001:2008

Види ги сите спрејови