Борбени полудлабоки чизми АЛИГАТОР Гарсинг

Видео!

Видео како изгледа моделот надвор е тука!

 • Екстериер: комбиниран: микрофибер, најлон ткаенина
 • Внатрешен дел: Cambrelle® или Super Royal® текстилен материјал
 • Единствена: двослоен: гума + полиуретан (± 40 ° С)
 • Капа и потпетици засилени со термопластичен материјал
 • Чизми висина 130 ± 3 мм
 • На понуда:
  • црна,
  • зелена,
  • десерт.

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

SKU: Гарсинг 33 Категорија Ознака:

Опис

Борбени полудлабоки чизми АЛИГАТОР Гарсинг

Борбени полудлабоки чизми АЛИГАТОР Гарсинг – карактеристики:

 • Екстериер: комбиниран: микрофибер, најлон ткаенина
 • Внатрешен дел: Cambrelle® или Super Royal® текстилен материјал
 • Единствена: двослоен: гума + полиуретан (± 40 ° С)
 • Капа и потпетици засилени со термопластичен материјал
 • Чизми висина 130 ± 3 мм
 • На понуда:
  • црна,
  • зелена,
  • десерт.

Kompletnu ponudu obuće, pogledajte ovde!  

 

Дополнителни информации

Veličina

, , , , , ,