Brandit Aviator ранец 80 л

5.700 Ден.

Види комплетна понуда

Карактеристики:

 • димензии: 80 цм x  55 цм x  29 цм
 • капацитет: 80 литри
 • засилување на грбот
 • мантил
 • материјал: 100% најлон
 • структура:
  • две внатрешни делови
  • пет надворешните делови
 • појас околу стомакот со две џебови
 • ремени за да се прилагоди ранец
CompareAdded
SKU: 8017 Category: Tags: ,

Description

Brandit Aviator ранец 80 л

Brandit Aviator ранец 80 л – карактеристики:

 • димензии: 80 цм x  55 цм x  29 цм
 • капацитет: 80 литри
 • засилување на грбот
 • мантил
 • материјал: 100% најлон
 • структура:
  • две внатрешни делови
  • пет надворешните делови
 • појас околу стомакот со две џебови
 • ремени за да се прилагоди ранец

Страница на Фејсбук