Sale!

Brandit Ранец Кампер 65 Л

2.300 Ден.

Види комплетна понуда

 • димензии: 63цм x  43цм x  21цм.
 • капацитет: 65 литри.
 • материјал: 100% најлон.
 • структура:
  • две внатрешни делови
  • пет надворешните делови
 • појас околу стомакот .
 • ремени за да се прилагоди ранец.

Цена со вклучена достава!

CompareAdded
SKU: 8003 Category: Tags: , , ,

Description

Brandit Ранец Кампер 65 Л

Brandit Ранец Кампер 65 Л – карактеристики:

 • димензии: 63цм x  43цм x  21цм.
 • капацитет: 65 литри.
 • материјал: 100% најлон.
 • структура:
  • две внатрешни делови
  • пет надворешните делови
 • појас околу стомакот .
 • ремени за да се прилагоди ранец.

Facebook – Link