Casio AW 82D 1AVES дигитални и аналогни рачен часовник

3.600 Ден.

Карактеристики:

 • аналогни и дигитални
 • стоперката
 • водоотпорен до 50 м
 • времето во повеќе од 30 градови целиот свет
 • аларм
 • 12/24 h формат
 • материјал: челик
 • димензии: 46,80 mm x 40,00 mm x 13,50 mm
 • тежина 86 гр
Add to Wishlist Browse Wishlist

Опис

Casio AW 82D 1AVES дигитални и аналогни рачен часовник

Casio AW 82D 1AVES дигитални и аналогни рачен часовник – карактеристики:

 • аналогни и дигитални
 • стоперката
 • водоотпорен до 50 м
 • времето во повеќе од 30 градови целиот свет
 • аларм
 • 12/24 h формат
 • материјал: челик
 • димензии: 46,80 mm x 40,00 mm x 13,50 mm
 • тежина 86 гр

Kонтактирајте со нас – FACEBOOK PAGE – LINK