Casio DBC 32D 1AES рачен часовник со калкулатор

4.900 Ден.

Карактеристики:

 1. дигитални
 2. калкулатор
 3. телемемо – меморија 25 контакти
 4. 12/24 h формат
 5. водоотпорен до 100 м 
 6. стоперката 1/100 
 7. тежина 62,50 g
 8. димензии 50,40 мм x 37,40 мм x 12,00 мм
 9. механизам гаранција 2 години
Compare Added Add to Wishlist Browse Wishlist

Опис

Casio DBC 32D 1AES рачен часовник со калкулатор

Casio DBC 32D 1AES рачен часовник со калкулатор – карактеристики:

 1. дигитални
 2. калкулатор
 3. телемемо – меморија 25 контакти
 4. 12/24 h формат
 5. водоотпорен до 100 м
 6. стоперката 1/100
 7. тежина 62,50 g
 8. димензии 50,40 мм x 37,40 мм x 12,00 мм
 9. механизам гаранција 2 години

Kонтактирајте со нас – FACEBOOK PAGE – LINK