Casio Enticer MTP 1314D 1AVDF

3.800 Ден.

Карактеристики:

 1. аналогни
 2. водоотпорен до 50м
 3. материјал: нерѓосувачки челик
 4. метална алка
 5. прикажување на дата
 6. димензии: 50 × 44.9 × 9.4 мм
 7. тежина 126 g
 8. механизам гаранција 2 години
Add to Wishlist Browse Wishlist
SKU: MTP 1314D 1AVDF Категорија Ознаки: ,

Опис

Casio Enticer MTP 1314D 1AVDF

Casio Enticer MTP 1314D 1AVDF – карактеристики:

 1. аналогни
 2. водоотпорен до 50м
 3. материјал: нерѓосувачки челик
 4. метална алка
 5. прикажување на дата
 6. димензии: 50 × 44.9 × 9.4 мм
 7. тежина 126 g
 8. механизам гаранција 2 години

Kонтактирајте со нас – FACEBOOK PAGE – LINK