Casio Enticer MTP 1314L 8AVDF аналогни рачен часовник

3.600 Ден.

Kарактеристики:

 1. аналогни
 2. водоотпорен до 50 м
 3. прикажување на дата
 4. материјал: нерѓосувачки челик
 5. белегзија: црна кожа
 6. димензии: 50×44.9×9.4 mm
 7. тежина 64 гр
 8. механизам гаранција 2 години
Add to Wishlist Browse Wishlist
SKU: MTP 1314L 8AVDF Категорија Ознака:

Опис

Casio Enticer MTP 1314L 8AVDF аналогни рачен часовник

Casio Enticer MTP 1314L 8AVDF аналогни рачен часовник – карактеристики:

 1. аналогни
 2. водоотпорен до 50 м
 3. прикажување на дата
 4. материјал: нерѓосувачки челик
 5. белегзија: црна кожа
 6. димензии: 50×44.9×9.4 mm
 7. тежина 64 гр
 8. механизам гаранција 2 години

Kонтактирајте со нас – FACEBOOK PAGE – LINK