Casio EQ 110BW 9AVEF спортски дигитални и аналогни рачен часовник

4.500 Ден.

Карактеристики:

 1. аналогни и дигитални
 2. телемемо – меморија 30 контакти
 3. лед светло
 4. ЛЦ аналоген дисплеј
 5. 12/24 h формат
 6. 100 м водоотпорен
 7. стоперката 1/100 
 8. тежина 49 g
 9. димензии 52.2 × 46.6 × 16.6 мм
 10. механизам гаранција 2 години 
Add to Wishlist Browse Wishlist

Опис

Casio EQ 110BW 9AVEF спортски дигитални и аналогни рачен часовник

Casio EQ 110BW 9AVEF спортски дигитални и аналогни рачен часовник – карактеристики:

 1. аналогни и дигитални
 2. телемемо – меморија 30 контакти
 3. лед светло
 4. ЛЦ аналоген дисплеј
 5. 12/24 h формат
 6. 100 м водоотпорен
 7. стоперката 1/100
 8. тежина 49 g
 9. димензии 52.2 × 46.6 × 16.6 мм
 10. механизам гаранција 2 години

Kонтактирајте со нас – FACEBOOK PAGE – LINK