Casio worldwide AEQ 200W 2AVDF

5.900 Ден.

Карактеристики:

 1. аналогни и дигитални
 2. лед светло 
 3. ЛЦ аналоген дисплеј
 4. 12/24 h формат
 5. водоотпорен дo 100 м
 6. стоперката 1/100 
 7. тежина 54 g
 8. димензии 53.7×51.4×16.4 мм
 9. механизам гаранција 2 години
Add to Wishlist Browse Wishlist
SKU: AEQ 200W 2AVDF Категорија Ознаки: ,

Опис

Casio worldwide AEQ 200W 2AVDF

Casio worldwide AEQ 200W 2AVDF – карактеристики:

 1. аналогни и дигитални
 2. лед светло
 3. ЛЦ аналоген дисплеј
 4. 12/24 h формат
 5. водоотпорен дo 100 м
 6. стоперката 1/100
 7. тежина 54 g
 8. димензии 53.7×51.4×16.4 мм
 9. механизам гаранција 2 години

Kонтактирајте со нас – FACEBOOK PAGE – LINK