Casio worldwide AQ S800W 1BVEF рачен часовник

5.400 Ден.

Карактеристики:

 1. аналогни и дигитални
 2. ЛЕД светло 
 3. ЛЦ аналоген дисплеј
 4. 12/24 h формат
 5. водоотпорен до 100 м 
 6. стоперката 1/100 
 7. тежина 33 g
 8. димензии 47.6×42×10.6 мм
 9. спортски дизајн
 10. механизам гаранција 2 години
Add to Wishlist Browse Wishlist
SKU: AQ S800W 1BVEF Категорија Ознака:

Опис

Casio worldwide AQ S800W 1BVEF рачен часовник

Casio worldwide AQ S800W 1BVEF рачен часовник – карактеристики:

 1. аналогни и дигитални
 2. ЛЕД светло
 3. ЛЦ аналоген дисплеј
 4. 12/24 h формат
 5. водоотпорен до 100 м
 6. стоперката 1/100
 7. тежина 33 g
 8. димензии 47.6×42×10.6 мм
 9. спортски дизајн
 10. механизам гаранција 2 години

Kонтактирајте со нас – FACEBOOK PAGE – LINK