Црни патики Гарсинг Травелер

 • екстериер:
  • превртена кожа Велур
  • дел најлон
  • кожа Матрик
 • внатрешен дел: модерна повеќеслојна синтетичка миризлива ткаенина
 • уложак: ЕВА
 • единствена: Арави
 • тежина: 1085 гр (вел: 42)

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

SKU: Гарсинг 061 Ц Категорија Ознаки: , ,

Опис

Црни патики Гарсинг Травелер

Црни патики Гарсинг Травелер – карактеристики:

 • екстериер:
  • превртена кожа Велур
  • дел најлон
  • кожа Матрик
 • внатрешен дел: модерна повеќеслојна синтетичка миризлива ткаенина
 • уложак: ЕВА
 • единствена: Арави
 • тежина: 1085 гр (вел: 42)

ВЕЛ (mm)
38245 ± 3
39249 ± 3
40256 ± 3
41263 ± 3
42270 ± 3
43277 ± 3
44283± 3
45290 ± 3
46297 ± 3
47304 ± 3
48308  ± 3

 

Kompletnu ponudu čizama pogledajte ovde!

Дополнителни информации

Veličina

, , , , , , , , ,