Двогледи Norconia 8×21 Classsic

1.590 Ден.

Карактеристики:

 • проширување: 8Х
 • леќа: 21 мм
 • излез рамка: 2,5 мм
 • осветлување: 13,0
 • поле на гледање – 1000 м: 122 м
 • Тежина: 175 гр
 • Височина/ширина: 90х60 мм
Прикажи комплетна понуда
Add to Wishlist Browse Wishlist
SKU: 54572 Категорија Ознаки: ,

Опис

Двогледи Norconia 8×21 Classsic

Двогледи Norconia 8×21 Classsic – карактеристики:

 • проширување: 8Х
 • леќа: 21 мм
 • излез рамка: 2,5 мм
 • осветлување: 13,0
 • поле на гледање – 1000 м: 122 м
 • Тежина: 175 гр
 • Височина/ширина: 90х60 мм