Двогледи Norconia 10×25 Classic

1.690 Ден.

Карактеристики:

 • проширување: 10X
 • леќа: 25 мм
 • излез рамка: 2,5 мм
 • осветлување: 15,8
 • поле на гледање – 1000 м: 98 м
 • Тежина: 250 гр
 • Височина/ширина: 115Х68 мм
Прикажи комплетна понуда
Add to Wishlist Browse Wishlist
SKU: 54493 Категорија Ознаки: , ,

Опис

Двогледи Norconia 10×25 Classic

Двогледи Norconia 10×25 Classic – карактеристики:

 • проширување: 10X
 • леќа: 25 мм
 • излез рамка: 2,5 мм
 • осветлување: 15,8
 • поле на гледање – 1000 м: 98 м
 • Тежина: 250 гр
 • Височина/ширина: 115Х68 мм