Гарсинг Летна Руска Чизма RUSH 35

 • превртена кожа
 • текстил Cordura Du pont
 • постава: антибактериски
 • висина: 220 мм
 • тежина: 1160 гр
 • цена: 4190 ден со вклучена достава
 • Видео – Линк

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

SKU: Garsing 35 Категорија Ознака:

Опис

Гарсинг Летна Руска Чизма RUSH 35

Гарсинг Летна Руска Чизма RUSH 35

 • превртена кожа
 • текстил Cordura Du pont
 • постава: антибактериски
 • висина: 220 мм
 • тежина: 1160 гр
 • цена: 4190 ден со вклучена достава

Дополнителни информации

Veličina

, , , , , ,