Garsing Ranger воени кожени чизми

Цена со вклучена достава!

Видео!

Видео како изгледа моделот надвор е тука!

  • екстериер: природна хромирана кожа
  • внатрешен дел: Cambrelle / Super royal® текстилен материјал
  • висина: 220 ± 3 mm
  • тежина: 1280 грама (величина 42)

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

SKU: Рангер 701 Категорија Ознака:

Опис

Garsing Ranger воени кожени чизми

Garsing Ranger воени кожени чизми

Garsing Ranger воени кожени чизми – карактеристики:

 

  • екстериер: природна хромирана кожа
  • внатрешен дел: Cambrelle / Super royal® текстилен материјал
  • висина: 220 ± 3 mm
  • тежина: 1280 грама (величина 42)

 

 

 

Дополнителни информации

Veličina

, , , , , , ,