Купи!

Honeywell A8 Најлесни наочари за сонце

Original price was: 1.390 Ден..Current price is: 990 Ден..

ОПИС НА НАОЧАРИТЕ (Цена 990 ден, достава вклучена во цената!):
1. Некршливи !!
2. Тежина од  21 грам,
3. Поликарбонат од  2 мм,
4. Омекнување кај носот,
6. EN 166
7. Спортски изглед и дизајн,
8. Лесни,
9. Потекло од Америка,
10. Полн периферен вид од 180 степени.

ВИДЕО КЛИП

Add to Wishlist Browse Wishlist

Опис

Honeywell A8 Најлесни наочари за сонце

Honeywell A8 Најлесни наочари за сонце