ЈАКНА М65 ВИЈЕТНАМКА NIGHTCAMO DIGITALPRINT BRANDIT

ВИДЕО!

Цена со вклучена достава!

ЈАКНА М65 ВИЈЕТНАМКА NIGHTCAMO DIGITALPRINT BRANDIT – ОПИС:

Прикажи ги целиот каталог
-Квалитет и удобност,
-Еполети на раменици
-Големи и пространи џебови
-Капа сокриена во крагна
-Специфичен и препознатлив дизајн
-Внатрешен слој од полиестер кој може да се вади
-Состав 80% полиестер и 20% памук
– Врвки на капа: 93% памук и 7% еластин
– Подесувачи околу зглобовите на раце
– Поставата се вади по потреба

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

SKU: 3108.163 Категорија Ознаки: , ,

Опис

ЈАКНА М65 ВИЈЕТНАМКА NIGHTCAMO DIGITALPRINT BRANDIT

ЈАКНА М65 ВИЈЕТНАМКА NIGHTCAMO DIGITALPRINT BRANDIT – ОПИС:

Прикажи ги целиот каталог
-Квалитет и удобност,
-Еполети на раменици
-Големи и пространи џебови
-Капа сокриена во крагна
-Специфичен и препознатлив дизајн
-Внатрешен слој од полиестер кој може да се вади
-Состав 80% полиестер и 20% памук
– Врвки на капа: 93% памук и 7% еластин
– Подесувачи околу зглобовите на раце
– Поставата се вади по потреба

46579812354678789546456232132134566897e

Дополнителни информации

Veličina

, , , , ,