Јакна Сива M65 vijetnamka Voyager Wool Brandit

Јакна Сива M65 vijetnamka Voyager Wool Brandit

  • Состав: 50% волна, 50% полиестер
  • Ентериер: 100% полиестер
  • Манжетни: 90% полиестер, 10% еластин
  • Производителот: Brandit
  • Комплетна понуда

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

SKU: 3147.5 Категорија Ознака:

Опис

Јакна Сива M65 vijetnamka Voyager Wool Brandit

Јакна Сива M65 vijetnamka Voyager Wool Brandit

  • Состав: 50% волна, 50% полиестер
  • Ентериер: 100% полиестер
  • Манжетни: 90% полиестер, 10% еластин
  • Производителот: Brandit

Дополнителни информации

Veličina

, ,