Magnum 60 Sabre бибер спреј

 • Формулација: Sabre red
 • Тежина: 54 мл
 • Содржина околу 20 прскања
 • Ефикасен домет на далечина од 3 м
 • Вид на распрскување силна чаша – овој вид на распрскување го елиминира во значителна мерка влијанието на ветрот и е насочен директно на метата
 • Максимална сила на запирање
 • UV систем на обојување за препознавање на извршителот
 • Рок на траење: 4 год
 • Прозведен во САД
 • Вкупна понуда
SKU: P-CL-M-60L-OC Категорија Ознаки: ,

Опис

Magnum 60 Sabre бибер спреј

Magnum 60 Sabre бибер спреј – карактеристики:

 • Формулација: Sabre red
 • Тежина: 54 мл
 • Содржина околу 20 прскања
 • Ефикасен домет на далечина од 3 м
 • Вид на распрскување силна чаша – овој вид на распрскување го елиминира во значителна мерка влијанието на ветрот и е насочен директно на метата
 • Максимална сила на запирање
 • UV систем на обојување за препознавање на извршителот
 • Рок на траење: 4 год
 • Прозведен во САД

Види ги сите спрејови