Купи!

Очила Drager Xpect 8321 nekrsliv

990 Ден.

НАПОМЕНА: Цена 990 ден, достава вклучена во цената!

Види тест на издржливост

ВИДЕО 2

ОПИС:

 1. 100 % UV заштита
 2. Потекло од Германија
 3. Не се кондензираат
 4. Не се замаглуваат
 5. Материјал од прва класа
 6. Дополнително заштитени од гребење
 7. ISOстандард
 8. Спортски изглед
 9. EN 166 стандард
 10. Некршливи се.
 11. Прикажи комплетна понуда
Add to Wishlist Browse Wishlist
SKU: 8321 Категории , Ознаки: , ,

Опис

Очила Drager Xpect 8321 nekrslivi

Очила  Drager Xpect 8321 некршливи:

 

Очилата  Drager Xpect 8321 некршливи спаѓаат во вид заштитна опрема и служат за различни потреби и намени, како за заштита на очите при работа  исто така и за многубројни активности во природата: скијање, алпинизам, велосипедизам, параглајдерство, падобранство, едрење..и др.

Очилата се некршливи, изработени се така што можат да се свиткаат целосно во линија и притоа нема да се скршат. Изработени се во модерен стил и згодни за носење.

Овие очила имаат слој кој спречува кондензација и замаглување како и гребење.

 

Очилата  Drager Xpect целосно можат да се користат во секојдневните прошетки за заштита од сонце затоа што поседуваат 100% УВ заштита, а можат да послужат и за заштита на очите од ласерско зрачење.

Одличен избор се за на лов и како опрема за стрелаштво. Може да се користат и како очила за возење затоа што имаат модерен и убав дизајн.

Нивната тежина е само 21 грам. Земја на потекло е Германија – синоним  за квалитет и издржливост.

 

Повеќе за очилата и нивната издржливост можете да видите на:

https://www.youtube.com/watch?v=1TNk2OK3o3c&feature=youtu.be