Norconia 10×50 Sport двогледи

3.590 Ден.

Карактеристики:

 • проширување: 10X
 • леќа: 50 мм
 • излез рамка: 4,0 мм
 • осветлување: 22,5
 • поле на гледање – 1000 м: 122 м
 • Тежина: 800 гр
 • Височина/ширина: 160Х180 мм
Прикажи комплетна понуда
CompareAdded

Description

Norconia 10×50 Sport двогледи

Norconia 10×50 Sport двогледи – карактеристики:

 • проширување: 10X
 • леќа: 50 мм
 • излез рамка: 4,0 мм
 • осветлување: 22,5
 • поле на гледање – 1000 м: 122 м
 • Тежина: 800 гр
 • Височина/ширина: 160Х180 мм