Norconia 20×50 Sport двогледи

3.900 Ден.

Kарактеристики:

 • проширување: 20X
 • леќа: 50 мм
 • излез рамка: 2,5 мм
 • осветлување: 31,6
 • поле на гледање – 1000 м: 56 м
 • Тежина: 795 гр
 • Височина/ширина: 165х195 мм
Прикажи комплетна понуда
Add to Wishlist Browse Wishlist
SKU: 101840 Категорија Ознаки: ,

Опис

Norconia 20×50 Sport двогледи

Norconia 20×50 Sport двогледи – карактеристики:

 • проширување: 20X
 • леќа: 50 мм
 • излез рамка: 2,5 мм
 • осветлување: 31,6
 • поле на гледање – 1000 м: 56 м
 • Тежина: 795 гр
 • Височина/ширина: 165х195 мм