PANTALONI 100% PAMUK AIRBORNE SURPLUS URBAN

PANTALONI 100% PAMUK AIRBORNE SURPLUS URBAN

 • 100% памук
 • 6 предни џебови
 • 2 задни џебови
 • лесни и удобни
 • 7 бои
 • големина: S – 7XL

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

Опис

PANTALONI 100% PAMUK AIRBORNE SURPLUS URBAN

 

PANTALONI 100% PAMUK AIRBORNE SURPLUS URBAN

 • 100% памук
 • 6 предни џебови
 • 2 задни џебови
 • лесни и удобни
 • 7 бои
 • големина: S – 7XL

Дополнителни информации

Veličina

, , , , , , , , ,