PANTALONI PENTAGON BDU RIP-STOP 2.0 OLIV

2.990 Ден.

  • Нова серија 2.0 BDU Pentagon пантолони .
  • Материјал од 65% полиестер и 35% памук.
  • 2 предни, 2 странични и 2 задни џебови.
  • 7 бои.
  • Rip-Stop систем за отпорност од триење.
  • Тројни шевови.
  • Лесни и удобни.
  • Слобода на движење.
  • Зајакнување на препоните и колената.
  • YKK zip систем на закопчување

Цена со вклучена испорака!

Add to Wishlist Browse Wishlist
SKU: PE-K05001-06 Категорија

Опис

PANTALONI PENTAGON BDU RIP-STOP 2.0 OLIV

PANTALONI PENTAGON BDU RIP-STOP 2.0 OLIV

PANTALONI PENTAGON BDU RIP-STOP 2.0 OLIV се најновиот модел  на панталони од сега и кај нас на полиците. Станува збор за нов модел кадешто се вметнати неколку технички измени.

Овој модел доаѓа во 7 бои такашто секој ќе има можност да го пронајде моделот кој што му се допаѓа.

Rip-Stop sistemot т.е отпорноста на триење е сокриено во мешавина на материјалот кој се сосотои од 65% полиестер и 35% памук што значително го продолжува векот на користење на панталоните поради што впрочем и се познати.

Дополнително појачување се посебните сегементи на колената и на препоните такашто ќе имате поголема слобода при движење на нозете, а сите шавовои се трослојни и на тој начин се исклучително јаки и издржливи.

И покрај сите појачувања и заштити панаталоните и понатаму се мноќгу пријатни и удобни, а со оглед на тоа дека не знаат за годишни времиња можете секогаш да ги носите.

Имааат и доста простор за чување па секогаш можете да понесетесо себе се што Ви е неопходно и што ќе Ви биде при рака.

Имаат два отворени предни џеба и два џебови одзади кои се затвораат со леплива трака и се со средна големина.

Од бочните страни доаѓаат нешто поголеми џебови во кои ловџиите често ставаат резервна муниција, ламби, компас и др. Бочните џебоиви се затвораат со леплива тракана едниот крај додека на другиот со копче.

Уште еден занимлив детал се наоѓа на ногавиците кадешто постои мала трака којашто можете да ја затегнете за време на студените денови за да ја зачувате телесната температура.

Секако дека е модел на панталони кој го освојува светот по својот квалитет и функционалност и неопходно е да се поседува.

Golemina:

 

 

Дополнителни информации

Veličina

, , , , ,