Пинк бибер спреј приврзок за клучеви

790 Ден.

 • Формулација: Sabre red
 • Тежина: 16.2 ml.
 • Содржина околу 25 прскања
 • Ефикасен домет на далечина од: 3 m. 
 • Максимална сила на запирање
 • Рок на траење: 4 год
 • Вид на распрскување силен млаз
 • UV систем на обојување за препознавање на извршителот
 • Прозведен во САД, ISO 9001:2008
 • Вкупна понуда
CompareAdded
SKU: P-CL-KR-NBCF-02 Category: Tags: ,

Description

Пинк бибер спреј приврзок за клучеви

Пинк бибер спреј приврзок за клучеви – карактеристики:

 • Формулација: Sabre red
 • Тежина: 16.2 ml.
 • Содржина околу 25 прскања
 • Ефикасен домет на далечина од: 3 m. 
 • Максимална сила на запирање
 • Рок на траење: 4 год
 • Вид на распрскување силен млаз
 • UV систем на обојување за препознавање на извршителот
 • Прозведен во САД, ISO 9001:2008

Види ги сите спрејови