Q&Q GW81J001Y дигитални и аналогни рачен часовник

2.000 Ден.

Kарактеристики:

 1. механизам гаранција – 1 година
 2. стоперката
 3. аларм
 4. календар
 5. 100 м водоотпорен
 6. 12/24 h формат
Add to Wishlist Browse Wishlist

Опис

Q&Q GW81J001Y дигитални и аналогни рачен часовник

Q&Q GW81J001Y дигитални и аналогни рачен часовник – карактеристики:

 1. механизам гаранција – 1 година
 2. стоперката
 3. аларм
 4. календар
 5. 100 м водоотпорен
 6. 12/24 h формат

Kонтактирајте со нас – FACEBOOK PAGE – LINK