Q&Q M127J001Y дигитални рачен часовник

1.600 Ден.

Kарактеристики:

  1. механизам гаранција – 1 година
  2. стоперката
  3. аларм
  4. 100 м водоотпорен
  5. тежина – 127 гр
Add to Wishlist Browse Wishlist
SKU: M127J001Y Категорија Ознака:

Опис

Q&Q M127J001Y дигитални рачен часовник

Q&Q M127J001Y дигитални рачен часовник – карактеристики:

  1. механизам гаранција – 1 година
  2. стоперката
  3. аларм
  4. 100 м водоотпорен
  5. тежина – 127 гр

Kонтактирајте со нас – FACEBOOK PAGE – LINK