Купи!

Red Drager Xpect 8351 спортски очила за сонце

1.400 Ден.

Kaрактеристики:

 • спортски дизајн
 • сет со футрола
 • УВ заштита (CE-EN 166:2001)
 • дополнително заштитени од гребење
 • не се замаглуваат
 • поликарбонат стакло
 • ширина: 15 cm
 • должина: 12,5 cm

Kомплетна понуда

Add to Wishlist Browse Wishlist
SKU: Xpect 8351 Категорија Ознаки: ,

Опис

Red Drager Xpect 8351 спортски очила за сонце

Red Drager Xpect 8351 спортски очила за сонце – карактеристики:

 • спортски дизајн
 • сет со футрола
 • УВ заштита (CE-EN 166:2001)
 • дополнително заштитени од гребење
 • не се замаглуваат
 • поликарбонат стакло
 • ширина: 15 cm
 • должина: 12,5 cm

Контактирајте со нас на Фејсбук