Sabre Red спреј против кучиња

 • Формулација: Protector, 1.0% major capsaicinoids
 • Тежина: 23.7 ml.
 • Содржина околу 14прскања
 • Ефикасен домет на далечина од 4 m.
 • Вид на распрскување силен млаз ,
 • Максимална сила на запирање
 • Рок на траење: 4 год
 • Прозведен во САД
 • Вкупна понуда
SKU: SRP-KR-02 Категорија Ознаки: , ,

Опис

Sabre Red спреј против кучиња

Sabre Red спреј против кучиња – карактеристики:

 • Формулација: Protector, 1.0% major capsaicinoids
 • Тежина: 23.7 ml.
 • Содржина околу 14прскања
 • Ефикасен домет на далечина од 4 m.
 • Вид на распрскување силен млаз ,
 • Максимална сила на запирање
 • Рок на траење: 4 год
 • Прозведен во САД

Види ги сите спрејови