Schwarzwolf 4ALL спортски очила KОМПЛЕТ

ВИДЕО СНИМАК

Карактеристики:

 • пет различитих стакала:
  • транспарентни (clear)
  • црна (smoke)
  • REVO сина – препорачува за спортови на вода
  • REVO зелена – oдлично за возење
  • REVO злато – скијање
 • димензии:
  • должина: 14 цм
  • ширина: 14 цм

Види комплетна понуда

SKU: F1500100SA3 Категорија Ознаки: ,

Опис

Schwarzwolf 4ALL спортски очила KОМПЛЕТ

ВИДЕО СНИМАК

Schwarzwolf 4ALL спортски очила KОМПЛЕТ – карактеристики:

 • пет различитих стакала:
  • транспарентни (clear)
  • црна (smoke)
  • REVO сина – препорачува за спортови на вода
  • REVO зелена – oдлично за возење
  • REVO злато – скијање
 • димензии:
  • должина: 14 цм
  • ширина: 14 цм