SIVO ZELENA PENTAGON ARTAXES ЈАКНА GEN V

7.350 Ден.

ОПИС:

 • Видео – https://www.youtube.com/watch?v=xFyoSiyTE3Q
 • Направена одSoft-shellткаенина која е пријатна,мека,удобна и еластична.
 • Има систем за вентилација под пазувите и на грбот.
 • Grid-Tech постава е обрапотена со најдобрата волнена технологија.
 • Двонасочен YKK систем на закопчување. Може да се  откопчува т.е. закопчува и од стомакот и од главата.
 • Има лепенка на ракавите за закачување на амблеми,грбови и други обележја.
 • Лепенката е со висина од 13 см и ширина 8 см.
 • Водоотпорна капуљача може лесно да се извади и да се врати во јаката по потреба.
 • Моделите се достапни во разни бои.
 • Има 9 џеба.
 • Storm|Tex нуди 8000мм водоотпорна и 3000мм воздушна(вентилациска) мембрана.

Цена со вклучена достава!

Compare Added Add to Wishlist Browse Wishlist
SKU: K08011-06G Категорија

Опис

SIVO ZELENA PENTAGON ARTAXES ЈАКНА GEN V

SIVO ZELENA PENTAGON ARTAXES ЈАКНА GEN V