Купи!

Surplus M65 vijetnamka Olive

4.990 Ден.

Цена со вклучена испорака!

ВИДЕО

 • Специфичен и препознатлив дизајн
 • Капа сокриена во крагна
 • Големи и пространи џебови
 • Внатрешен слој од полиестер кој може да се вади
 • Еполети на раменици
 • Подесувачи околу зглобовите на раце
 • Состав:
  • 65% полиестер
  • 35% памук
 • Производителот: Surplus gmbh, Cologne, Germany
 • Прикажи ги целиот каталог
Add to Wishlist Browse Wishlist
SKU: 20-3501-01 Категорија Ознаки: , ,

Опис

Surplus M65 vijetnamka Olive

Surplus M65 vijetnamka Olive

 • Специфичен и препознатлив дизајн
 • Капа сокриена во крагна
 • Големи и пространи џебови
 • Внатрешен слој од полиестер кој може да се вади
 • Еполети на раменици
 • Подесувачи околу зглобовите на раце
 • Состав:
  • 65% полиестер
  • 35% памук
 • Производителот: Surplus gmbh, Cologne, Germany
 • Прикажи ги целиот каталог

Дополнителни информации

Veličina

, , , , , , ,