Светло сив џемпер Assassin Armoline

  • тесен модел, следете ја телесната линија
  • квалитетно изработување
  • достапни во други бои

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

SKU: АсасинСветлоСив Категорија Ознака:

Опис

Светло сив џемпер Assassin Armoline

Светло сив џемпер Assassin Armoline – карактеристики:

  • тесен модел, следете ја телесната линија
  • квалитетно изработување
  • достапни во други бои

Димензии:

Големина S – обем на градите: 88-92
Големина M – обем на градите: 96-100
Големина L – обем на градите: 104-110
Големина XL – обем на градите: 112-118
Големинa 2XL – обем на градите: 120-124

Kompletnu ponudu džempera pogledajte ovde.

Дополнителни информации

Veličina

, , , ,