Тактички бибер спреј со врв на преклоп и футрола

 • Содржи ергономичен флип топ (врв на преклоп) кој оневозможува случајни прскања.
 • Формулација: Sabre red
 • Тежина: 54 мл
 • Содржина околу 18 прскања
 • Ефикасен домет на далечина од 5.5 м (20% повисока во однос на конкуренцијата)
 • Вид на распрскување силен млаз во форма на гел- овој вид на распрскување го елиминира во значителна мерка влијанието на ветрот и е насочен директно на метата
 • Максимална сила на запирање
 • UV систем на обојување за препознавање на извршителот
 • Рок на траење: 4 год
 • Прозведен во САД
 • Вкупна понуда
SKU: P-CL-MK-3-GEL-H-US Категорија Ознаки: ,

Опис

Тактички бибер спреј со врв на преклоп и футрола

Тактички бибер спреј со врв на преклоп и футрола – карактеристики:

 • Содржи ергономичен флип топ (врв на преклоп) кој оневозможува случајни прскања.
 • Формулација: Sabre red
 • Тежина: 54 мл
 • Содржина околу 18 прскања
 • Ефикасен домет на далечина од 5.5 м (20% повисока во однос на конкуренцијата)
 • Вид на распрскување силен млаз во форма на гел- овој вид на распрскување го елиминира во значителна мерка влијанието на ветрот и е насочен директно на метата
 • Максимална сила на запирање
 • UV систем на обојување за препознавање на извршителот
 • Рок на траење: 4 год
 • Прозведен во САД

Види ги сите спрејови