Зелени Антибактериски Чизми Garsing Shot

 • превртена кожа
 • текстил: Cordura Du pont
 • постава: антибактериски
 • висина: 220 mm
 • тежина: 1160 gr
 • цена: 4190 ден со вклучена достава

Видео – Линк

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

SKU: Shot 516 O Категорија Ознаки: , ,

Опис

Зелени Антибактериски Чизми Garsing Shot

Зелени Антибактериски Чизми Garsing Shot:

 • превртена кожа
 • текстил: Cordura Du pont
 • постава: антибактериски
 • висина: 220 mm
 • тежина: 1160 gr
 • цена: 4190 ден со вклучена достава

Дополнителни информации

Veličina

, , , , , ,