Ремен и футрола

 • Бутна футрола за ниско носење на оружје pentagon

  Бутна футрола за ниско носење на оружје Pentagon

  1.250 Ден.
  Add to cart
 • Кожна футрола за во пазуви glok DIXI

  Кожна футрола за во пазуви glok DIXI

  1.560 Ден.
  Add to cart
 • Плетен каиш pentagon 3,2 cm

  Плетен каиш pentagon 3,2 cm

  780 Ден.
  Add to cart
 • Плетен каиш pentagon 4 cm

  Плетен каиш pentagon 4 cm

  780 Ден.
  Add to cart
 • Тактички балистичен појас MILITARIA

  Тактички балистичен појас MILITARIA

  900 Ден.
  Select options
 • Тактички појас со прегради којот(окер) боја

  Тактички појас со прегради којот(окер) боја

  2.080 Ден.
  Add to cart
 • Тактички појас со прегради црна боја

  Тактички појас со прегради црна боја

  2.080 Ден.
  Add to cart
 • Тактички подпојас MILITARIA

  Тактички подпојас MILITARIA

  520 Ден.
  Add to cart
 • Футрола CZ со можност да се става на појас

  Футрола CZ со можност да се става на појас

  Sale! 1.040 Ден. 900 Ден.
  Add to cart
 • Футрола за левораки за ниско носење на оружје MILITARIA

  Футрола за левораки за ниско носење на оружје MILITARIA

  1.920 Ден.
  Add to cart
 • Футрола за околу нога црна боја - мамба

  Футрола за околу нога црна боја – мамба

  2.600 Ден.
  Add to cart
 • Футролка за оружје за на појас pentagon

  Футролка за оружје за на појас Pentagon

  835 Ден.
  Add to cart