Brandit Aviator ранец 100 л

6.200 Ден.

Види комплетна понуда

Карактеристики:

 • димензии: 90 цм x  55 цм x  29 цм
 • капацитет: 100 литри
 • засилување на грбот
 • мантил
 • материјал: 100% најлон
 • структура:
  • две внатрешни делови
  • пет надворешните делови
 • појас околу стомакот со две џебови
 • ремени за да се прилагоди ранец
CompareAdded

Description

Brandit Aviator ранец 100 л

Brandit Aviator ранец 100 л – карактеристики:

 • димензии: 90 цм x  55 цм x  29 цм
 • капацитет: 100 литри
 • засилување на грбот
 • мантил
 • материјал: 100% најлон
 • структура:
  • две внатрешни делови
  • пет надворешните делови
 • појас околу стомакот со две џебови
 • ремени за да се прилагоди ранец

Страница на Фејсбук