Garsing GROM десерт чизма

 • превртена кожа Велор
 • постава: антибактериски
 • висина: 200 мм
 • тежина: 1210 гр
 • цена: 4190 ден со вклучена достава
 • Видео ЛИНК

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

SKU: Garsing 339 P Категорија Ознаки: ,

Опис

Garsing GROM десерт чизма

Garsing GROM десерт чизма:

 • превртена кожа Велор
 • постава: антибактериски
 • висина: 200 мм
 • тежина: 1210 гр
 • цена: 4190 ден со вклучена достава

 

Дополнителни информации

Veličina

, , , , , ,